NOUTĂȚI

22 Decembrie 2017 - Şedinţă comună a Agenţiei Relaţii Funciare şi Cadastru şi a Centrului de Guvernare Electronică (E-Government). 
16 Decembrie 2016 - Legea cu privire la Infrastructura Naţională de Date Spaţiale a fost publicată în Monitorul Oficial al Republicii Moldova.

17 Noiembrie 2016 - OFICIAL: Legea cu privire la Infrastructura Naţională de Date Spaţiale adoptată !!!

11 Octombrie 2016 - Conferinţa de finalizare a proiectului UE Twinning pentru Agenţia Relaţii Funciare şi Cadastru - "Organizarea, eficientizarea şi computerizarea procesului de cartografiere în Republica Moldova"

13 Septembrie 2016 - Seminarul practic "Armonizarea datelor" cu participarea expertului din cadrul proiectului Twinning - Igor Vilus şi a reprezentanţilor Administraţiei de Stat a Drumurilor.

01 Septembrie 2016 - Seminar Twinning "Dezvoltarea specificaţiilor privind datele spaţiale şi instrucţiunile de creare a acestora "

08 - 09 Iunie 2016 - Şedinţa Grupului de Lucru cu privire la crearea Modelului de afaceri pentru serviciile de reţea în cadrul Infrastructurii Naţionale de Date Spaţiale.

07 - 09 Iunie 2016 - Instruire Twinning cu tematica "Structura de coordonare a Infrastructurii Naţionale de Date Spaţiale".

07 Iunie 2016 - Şedinţa Grupului de Lucru pentru crearea Infrastructurii Naţionale de Date Spaţiale în Republica Moldova referitor la definitivarea ToR pentru Geoportalul INDS.

26 Mai 2016 - Atelierul de lucru cu tema "Elaborarea serviciilor de reţea cu utilizarea maşinii virtuale Geonode" cu participarea experţilor din cadrul proiectului Twinning şi reprezentanţilor instituţiilor interesate.

24 - 26 Mai 2016 - Instruire în cadrul proiectului Twinning cu tema "Armonizarea datelor" întru realizarea cu succes a componentei a II-a a proiectului - "Demonstrarea unui model eficient de Infrastructură Regională a Datelor Spaţiale, creat în cooperare cu instituţiile interesate, în conformitate cu standardele UE".

23 Mai 2016 - Şedinţa Grupului de Lucru pentru crearea Infrastructurii Naţionale de Date Spaţiale în Republica Moldova cu privire la Modelul Business sub aspectul creării şi menţinerii serviciilor de date spaţiale în cadrul INDS.

14 Mai 2016 - Prezentarea Proiectului UE Twinning “Organizarea, Eficientizarea şi Computerizarea Proceselor de Cartografiere în Republica Moldova” în cadrul evenimentului "Orăşelul European 2016".

12 - 14 Aprilie 2016 - Instruire în cadrul proiectului Twinning cu privire la Modelul de Business în realizarea cu succes a Infrastructurii Naţionale de Date Spaţiale.

11 - 15 Aprilie 2016 - Vizita reprezentanţilor şi experţilor din cadrul Autorităţii de Cartografie şi Cadastru a Regatului Norvegiei la Agenţia Relaţii Funciare şi Cadastru şi Întreprinderile de stat în care ARFC îşi exercită funcţia de fondator – Î.S. “Cadastru” şi Î.S. “INGEOCAD”.

8 Aprilie 2016 - Şedinţă comună cu experții proiectului Twinning “Organizarea, Eficientizarea şi Computerizarea Proceselor de Cartografiere în Republica Moldova” şi reprezentanţii Î.S. „Centrul Informațional Agricol”, Primăriei Satului Mitoc (raionul Orhei) şi Agenţiei Relaţii Funciare şi Cadastru.